Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kocka kiállítás Tihany

 

Elképesztő KOCKA kiállítás a Garda Szórakoztató Központban!


A világhírű építőjáték mai napig generációk szerelme. Kiállításunk kicsiknek és nagyoknak is remek program, hisz több évtizedes készletekből felépített, a világon egyedülálló fantázia birodalom enged most betekintést magába. A több évtizedes készletekből felépített karácsonyi város, téli olimpia, vidámpark, állatkert, stadionok, tengerpart és camping részek mellett megtalálhatók a rendőrség, a tűzoltóság, az építkezések és mezőgazdaság jelenetei, mindez többszáz figura, autó, repülő és helikopter társaságában. A kiállítás része a „Fantasy World”, ami Star Wars, Harry Potter, Jurassic Word, Lego Firends és Lego City elemekből épül fel. A KOCKA kiállítás mellet az épületben felfedezhető a Balaton víz alatti élővilága, valamint elcsábít egy finomságokkal teli cukrászda is.

 

Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban

A kiállítás egyik központi része a Star Wars bemutató. Itt megtekinthető több ritka, gyűjtői modell, többek között egy óriás Csillagromboló, a Halálcsillag, és további jellegzetes elemek a Star Wars világából. A tárlat egy jelenethez illő immerzív kiépített környezetben épült meg, ahol a Tatuin bolygó homokos dűnéin át az űrben történő harcig a modellek lenyűgöző látványt nyújtanak, akár a fiatal Star Wars fanoknak, akár veterán rajongóknak is.

Roxfort vár Téged!

Mágia, varázslók és boszorkányok. Harry Potter varázslatos világában mindre számíthatsz. Tekintsd meg Roxfort kastélyát egy óriási modellen, együtt a Tiltott Rengeteggel, kviddics pályával, valamint Hagrid kunyhójával. Keresd meg az erdőben rejtőző sárkányt vagy látogasd meg az Abszol utat. Ha pedig a mágia már elég volt és szeretnél betekintést nyerni a muglik világába, tekintsd meg London utcáit vagy Harry házát. Tárlatunk garantáltan elvarázsol minden érdeklődőt.