Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÉPÍTŐELEMEK

450

ÉLETKOR

5+

MÉRETEK

282×262×76

LEGO® Classic - Kreatív bolygók

8.500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 11037
Elérhetőség: Raktáron

  Szállítási idő Szállítási díj
GLS házhozszállítás

1 - 3 munkanap

0-4.999 Ft között: 1.590 Ft
5.000 Ft felett: 1.190 Ft

GLS csomagautomata

1 - 3 munkanap

0-4.999 Ft között: 1.590 Ft
5.000 Ft felett: 1.190 Ft

Leírás

LEGO® Classic - Kreatív bolygók

A LEGO® Classic Kreatív bolygók (11037) a kreatív felfedezés pályájára állítja az 5+ éves kis űrhajósokat és csillagászokat. A könnyedén megépíthető, gyerekeknek szóló játék naprendszer és az űrhajó modellje ideális azoknak a gyerekeknek, akik építeni, játszani és vakmerő módon olyan helyekre akarnak látogatni, ahol LEGO építő még nem járt.

A gyerekek összerakják a színes kockákat, hogy megépítsenek egy játék űrrakétát, egy űrlényt, egy űrhajóst és egy mini naprendszert, a Marssal, a Földdel, a Szaturnusszal és annak gyűrűivel. Majd az űrmodelleket különböző színekkel, formákkal, szemekkel és arckifejezésekkel lehet testre szabni, az állvány pedig lehetővé teszi a modell forgatását is. A csomagban sötétben világító kockák is vannak, hogy éjjel is látható legyen. A kozmikus kreativitás folytatódik az alternatív építési lehetőségeket kínáló ötletekkel, köztük a 8 bolygóból álló naprendszerrel. Az útmutatók és a digitális funkciók elérhetők a LEGO Builder appban is.

A LEGO Classic játékok telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval, emellett abban is segítenek, hogy a szülők és gyerekek osztozzanak az építési mókában és a fejlődési mérföldkövekben.

  • LEGO® űrmodellek építőkészlet gyerekeknek – Állítsd az 5+ éves fiúkat és lányokat a kreatív felfedezés pályájára a végtelenségig variálható LEGO Classic Kreatív bolygók szettel!
  • Naprendszer és űrjátékok – A gyerekek megépíthetnek egy naprendszert (Mars, Föld és a Nap), és a színes kockák! összerakásával alkothatnak egy játék űrrakétát, egy mókás űrlényt, egy űrhajóst és a Szaturnusz bolygót annak gyűrűivel.
  • Inspiráld a kis építőket – Speciális elemek, köztük alternatív formák, szemek, arckifejezések és világító kockák ösztönzik a gyermekeket arra, hogy testre szabják az alkotásaikat.
  • Végtelen alakíthatóság – Az útmutatóban 10 építési lehetőséget találsz, köztük egy 8 bolygóból álló naprendszerrel.
  • LEGO® ajándékok gyerekeknek – Azok a gyerekek, akik szeretik az űrmodelleket, a játék naprendszereket, az űrsiklókat, az űrhajósokat és az űrlényeket imádni fogják, ha szülinapra, ünnepnapra vagy csak úgy megkapják ezt az építőjátékot.
  • Fiatal építőknek – A könnyen követhető illusztrált útmutató felgyorsítja az építést, és fokozza az élményt. A gyerekek kombinálhatják ezt a szettet a 11034, 11035 és 11036 készletekkel (külön kaphatók).
  • Kockák a készségek fejlesztéséhez – A LEGO® Classic készletek egyenesen a fiatal építők kezébe adják a végtelen játékot és a kreatív önkifejezést.
  • Építőkészlet 450 elemből – Az űrrakéta 12 cm magas, de a modellek rövidebbek vagy hosszabbak is lehetnek, ha a kis építőd újratervezi őket.